عنصر تحقیق و پژوهش در همه جا به صورت یک اصل در مجموعه کارها باید مورد توجه قرار گیرد(مقام معظم رهبری ) / اگر ژرف یابی و پژوهش نباشد، نتیجه اش یک جا ایستادن، درجازدن و با دنیای پیرامون خود بیگانه تر شدن است.(مقام معظم رهبری ) / بدون ژرف یابی در هیچ مقوله ای نمی توان به هدفهای والا دست یافت.(مقام معظم رهبری ) / کارهای پژوهشی حوزه باید بتواند منظومه کاملی را به وجود بیاورد تا همه نیازهایی را که حوزه متصدی آن است، و بدان اهتمام دارد پوشش دهد.(مقام معظم رهبری )
.:: زهرا کریم ::.
نام اثر بررسی عوامل موثر در تربیت فرزندقبل از تولد
گرایش علمی اخلاق اسلامی
نوع اثر مقاله
مدرسه علمیه کوثریه تهران
رتبه سوم
امتیاز 78
کد اثر 123


چکیده اثر:

با مراجعه به کتاب‌های مختلف بررسی شده به این نتیجه پی برده‌شده است که مولفان یا به موضوع تربیت فرزند قبل از تولد نپرداخته و یا صرفا در حد جزئی و به صورت یک فصل در خلال مباحث دیگر مورد توجه قرار داده اند و هدف پایان‌نامه ارائه راهکارهای مناسب برای تربیت صحیح فرزند با استفاده از آموزه‌های اسلامی است.
در فصول پایان‌نامه ابتدا تعریف تربیــت، تربیت اسلامی، ضرورت تربیت اسلامی و عوامل مؤثر در تربیت اسلامی مطرح گردیده است و در ادامه این مطلب پرداخته شده است که اگر چه تربیت فرزند به ظاهر از زمان تولد آغاز میشود. اما در اصل، آغاز تربیت به زمان انتخاب همسر برمی‌گردد. در بخش بعد به مسئله آمیزش اشاره شده است که شامل مشروعیت این رابطه در اسلام و توصیه‌های قبل و حین آمیزش می‌شود که هریک بیانگر بخشی از عوامل تربیت‌کننده فرزندند.
آخرین مطلب به نقش بارداری در تربیت صحیح فرزند اشاره دارد که پس از تعریف لقاح و بارداری، توصیه‌های دوران بارداری درباره تغذیه و تاثیر جنبه مادی و جنبه معنوی طعام ذکر شده و تأثیر حالات درونی مادر بر فرزند بیان شده است که اگر این مادر پرهیزگار و باحجاب باشد، چه تأثیری بر روی جنین خواهد گذاشت.
و رعایت آموزه‌های اسلام در انتخاب همسر شایسته، آداب ازدواج و زمان بارداری که در تربیت صحیح فرزند موثر است فرضیه این پایان‌نامه است.