عنصر تحقیق و پژوهش در همه جا به صورت یک اصل در مجموعه کارها باید مورد توجه قرار گیرد(مقام معظم رهبری ) / اگر ژرف یابی و پژوهش نباشد، نتیجه اش یک جا ایستادن، درجازدن و با دنیای پیرامون خود بیگانه تر شدن است.(مقام معظم رهبری ) / بدون ژرف یابی در هیچ مقوله ای نمی توان به هدفهای والا دست یافت.(مقام معظم رهبری ) / کارهای پژوهشی حوزه باید بتواند منظومه کاملی را به وجود بیاورد تا همه نیازهایی را که حوزه متصدی آن است، و بدان اهتمام دارد پوشش دهد.(مقام معظم رهبری )
.:: زهرا انصاری نسب ::.
نام اثر سیمای حضرت مریم ( س ) در قرآن و انجیل
گرایش علمی تفسیر و علوم قرآنی
نوع اثر مقاله
مدرسه علمیه زهرای اطهر (س)
رتبه سوم
امتیاز 79
کد اثر 157


چکیده اثر:

حضرت مریم (س) سمبل یک بانوی کامل و نمونه در قرآن است ، او در میان خاندانی محترم و معروف به پاکی و طهارت در فلسطین متولّد شد ، او از نسل پیامبران است و نسب شریفش به ابراهیم خلیل می رسد .
قرآن ماجرای زندگی مریم را به دقّت به تصویر کشیده است . عبادات فراوان مریم موجب شد که خداوند توجه ویژه ای به او داشته باشد و بدون داشتن همسر فرزندی مانند عیسی (ع) به او عنایت کند . به خاطر ویژگی های برجسته او ، برخی از مسیحیان او را تا حدّ نبوت بالا بردند و برخی دیگر پا را فراتر گذاشته و او و پسرش را خدا می دانستند ؛ امّا خداوند در قرآن دلایل استواری در نفی الوهیت آنان ذکر می کند .
در این تحقیق سعی شده است مقایسه ای میان سیمای حضرت مریم (س) در قرآن و انجیل انجام گیرد تا به همگان ثابت شود ، دینی که امروزه مسیحیان برای خود اختیار کرده اند ، دین کاملی نیست و انجیل کنونی آنان نیز تحریف شده است . و حتّی در مورد مادر پیامبر خودشان ، نیز مطالب کاملی ندارد و سخنان ضد و نقیض در آن پیدا می شود و در میان همان مطالب اندکی که در مورد مریم ( س ) ذکر شده ، اشتباهات فراوانی دیده می شود که با قرآن مسلمانان در تضاد می باشد .