عنصر تحقیق و پژوهش در همه جا به صورت یک اصل در مجموعه کارها باید مورد توجه قرار گیرد(مقام معظم رهبری ) / اگر ژرف یابی و پژوهش نباشد، نتیجه اش یک جا ایستادن، درجازدن و با دنیای پیرامون خود بیگانه تر شدن است.(مقام معظم رهبری ) / بدون ژرف یابی در هیچ مقوله ای نمی توان به هدفهای والا دست یافت.(مقام معظم رهبری ) / کارهای پژوهشی حوزه باید بتواند منظومه کاملی را به وجود بیاورد تا همه نیازهایی را که حوزه متصدی آن است، و بدان اهتمام دارد پوشش دهد.(مقام معظم رهبری )
.:: مریم رضایی ::.
نام اثر مدیریت بحران در سیره رسول اکرم(ص)
گرایش علمی علوم انسانی
نوع اثر پایان نامه
مدرسه علمیه کوثریه
رتبه سوم
امتیاز 72/25
کد اثر 46030

چکیده اثر:

بحران به معنای شرایط غیرعادی است كه در آن مشكلات ناگهانی و پیش‌بینی ناپذیری پدید می‌آید و چنانكه این شرایط به طور صحیح مدیریت نشود آثار قابل ملاحظه‌ای در زندگی فرد و جامعه خواهد داشت.بحران‌ها می‌تواند از نوع حوادث و بلایای طبیعی باشد نظیر سیل و زلزله و ... و یا از نوع حوادث و بلایای غیرطبیعی مانند جنگ، طلاق، اعتیاد، فساد و فحشا، مرگ و جدایی از عزیزان و ... .
سیره‌ی رسول اكرم(ص) به عنوان یكی از منابع اصلی تحقیقات و بررسی‌های مذهبی و اسلامی سرشار از نكاتی است كه اگر با نگاهی نو به آن توجه شود، بسیاری از خط مشی‌ها و سیاست‌های اصولی در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی، خانوادگی و ... شناسایی خواهد شد. بررسی دقیق و همه‌جانبه‌ی ابعاد مختلف زندگی ایشان، مخصوصاً با شیوه‌های جدید و با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی از ضرورت‌های جوامع اسلامی است.