عنصر تحقیق و پژوهش در همه جا به صورت یک اصل در مجموعه کارها باید مورد توجه قرار گیرد(مقام معظم رهبری ) / اگر ژرف یابی و پژوهش نباشد، نتیجه اش یک جا ایستادن، درجازدن و با دنیای پیرامون خود بیگانه تر شدن است.(مقام معظم رهبری ) / بدون ژرف یابی در هیچ مقوله ای نمی توان به هدفهای والا دست یافت.(مقام معظم رهبری ) / کارهای پژوهشی حوزه باید بتواند منظومه کاملی را به وجود بیاورد تا همه نیازهایی را که حوزه متصدی آن است، و بدان اهتمام دارد پوشش دهد.(مقام معظم رهبری )
.:: فاطمه محب حیدری ::.
نام اثر بررسی دعا در دین اسلام و یهود
گرایش علمی اخلاق و تربیت
نوع اثر پایان نامه
مدرسه علمیه فاطمیه(س) پیشوا
رتبه سوم
امتیاز 78
کد اثر 40900

چکیده اثر:

دعا از جمله مباحث اخلاقی است که در همه مقاطع تاریخی عصاره و بنابراین اساس زندگی معنوی و روحانی و مظهر عجز و نیاز به درگاه عالم الوهیت است . دعا می تواند راهی باشد برای ورود به وادی سلوک و عرفان . لذا با توجه به فراوانی عرفان های کاذب و فرقه های انحرافی در جامعه ی کنونیضروری دارد تا شناخت روشنی از دعا و نیایش ارائه گردد . بدین خاطر به بررسی و مقایسه ی دعا در دو دین توحیدی و ابراهیمی یهود به عنوان پایه ی ادیان ابراهیمی و دین اسلام به عنوان کامل ترین ادیانِ ابراهیمی پرداخته تا سیر و روند تکامل مفهوم دعا آشکار گردد . باشدکه این شناخت عاملی برای جلوگیری از انحرافات باشد .
این تحقیق با هدف کاربردی و با روش توصیفی که اطلاعات آن به صورت کتابخانه است در طی چهار فصل به بررسی این موضوع پرداخته است