جشنواره علامه حلی(ره) باعث ایجاد نشاط و خود باوری در میان طلاب شده است

پژوهش، تلاشي هدفمند و عقلاني در پي کشف حقيقت در پهنه گيتي است. استفاده از اساتيد داراي مهارتهاي پژوهشي که به هدايت علمي و تکنيکي طلاب در امر تحقيق و پژوهش همت گمارند، يکي از اصوليترين و مهمترين گامهاي موثر در تعميق بخشي به پژوهش، در حوزههاي علميه خواهد بود؛ اين امر تا کنون از سوي مسئولين مورد غفلت واقع شده است.

يکي از عوامل موثر عدم موفقيت طلاب در جشنوارهها، کمبود يا نبود استادان خبره و متخصص در زمينه پژوهش است. در دسترس بودن اساتيد زبده در امر پژوهش ميتواند عامل بزرگي در افزايش سطح علمي برگزيدگان جشنوارهها داشته باشد. حوزه بايد در کنار اهتمام به متون نظام آموزشي، به نهادينه کردن اين متون هم دقت نمايد؛ اين کار، شدني نيست مگر با توجه به پژوهش و کاربرد آن در بطن نظام آموزشي، به جاي آن که در حاشيه نظام آموزشي حوزه باشد.

توجه به برگزاري جشنوارهها ميتواند باعث رشد مهارتهاي علمي طلاب و کشف استعدادهاي نهان خواهد شد. چنانچه به افرادي که در ادوار گذشته جشنواره کسب مقام نمودهاند توجه گردد و ضمن ارتقاء بخشيدن به سطح مهارتهاي، از ايشان در آموزش و مشاوره به طلاب مدارس علميه بهره گرفته شود، هم موجب تشويق و هم ايجاد انگيزه خواهد شد.

اهتمام به آموزش مقاله نويسي، روشهاي تحقيق ميداني و کتابخانهاي به صورت کارگاهي در مدارس مختلف استان از سوي مرکز مديريت و جشنواره علامه حلي(ره) به عنوان راهي براي رسيدن به افزايش حجم و کيفيت آثار مورد توجه قرار گيرد. جشنواره علامه حلي(ره) يک محک براي توانمنديهاي پژوهشي طلاب و مدارس علميه است. پس شايسته است مرکز مديرت با حمايت بيش از پيش از پژوهش با تجهيز مدارس به نرمافزارها و سختافزارهاي پژوهشي، براي ارتقاء پژوهش اهتمام ورزد. برگزاري جشنواره علامه حلي(ره) باعث ايجاد شور، نشاط، استعداديابي و خود باوري در طلاب ميگردد. از طلاب نيز انتظار ميرود بيش از پيش به کسب تخصص و مهارت در زمينه پژوهش اهتمام ورزند و نويسندگي را به عنوان يک رسالت الهي مورد توجه قرار دهند.